We are an international church with visitors from Africa and the Arab world. We received this cultural exchange as a strong enrichment for our community.

We offer translation into English for our guests in our services.

We are also a partner church of Blantyre Baptist Church in Malawi.

In recent years, their pastor Vincent Chirwa has visited us and also spent a 3-month sabbatical with us.

BEFG strebt organisatorische Neuaufstellung an

Um seine Arbeit solide für die Zukunft aufzustellen, überprüft der Bund Evangelisch-Freikirchlicher Gemeinden (BEFG) seine Struktur und gestaltet sie neu. .

08.12.2022

Evangelium und gesellschaftliche Verantwortung

Am 12. November hat sich der neu formierte Beirat des Präsidiums „Evangelium und gesellschaftliche Verantwortung“ zum ersten Mal getroffen..

08.12.2022