International Bible Studies (Bibelgruppe, englischsprachig)
Mittwoch, 6. Juli 2022, 19:00 - 21:00

The international (English-speaking) Bible study group meets every Wednesday from 7:00 pm at the church.
Online participation is also possible. Please use the second link on the home page (..worship with translation..).

Place Drießenstraße 3, Witzenhausen or online (see description)

Ort Drießenstraße 3, Witzenhausen oder online (siehe Beschreibung)

Glaube und Taufe

Dieser Abschnitt der Rechenschaft vom Glauben gilt mit der Taufe dem Herzstück baptistischen Selbstverständnisses..